S turističnim bonom v Forgotten Garden

Turistične bone je mogoče unovčiti v vseh tipih namestitve Forgotten Garden. Do turističnih bonov so upravičene osebe, ki so imele stalno prebivališče v Sloveniji na dan 13.3.2020. Mladoletne osebe so prejele bon v vrednosti 50 EUR, osebe starejše od 18. let pa bon v vrednosti 200 EUR.

Bone je mogoče koristiti v večih delih in pri več ponudnikih, preostanek pa je v obliki dobroimetja razviden v aplikaciji eDavki.

Turistični bon velja kot plačilno sredstvo za storitev nočitev v apartmaju ali sobi. Plačilo z bonom je mogoče le na recepciji. Turistična taksa in prijava gosta sta obvezni doplačili, ki ju ni mogoče plačati s turističnim bonom.

Turistični bon je mogoče unovčiti od 19.6.2020 do 31.12.2021.

Rezervacije opravljene preko spletnih portalov (Booking.com, Airbnb, Expedia..) ali turističnih agencij ni mogoče plačati s turističnimi boni. V kolikor bi želeli za vaše bivanje koristiti turistični bon vas vljudno naprošamo, da se obrnite na nas preko rezervacijskega sistema, spletnega obrazca, oziroma nam pišite na e-mail info@forgottengarden.net.

V nadaljevanju se nahaja postopek za enostavno in brezskrbno rezervacijo vašega bivanja z uporabo turističnega bona:

 • Na naši spletni strani lahko izbirate med različnimi tipi nastanitev, ki so primerni za 1 do 4 osebe.
 • Želeni termin rezervirate preko rezervacijskega sistema, rezervacijskega obrazca ali nam pišite na naš e-mail naslov.
 • V predzadnjem koraku rezervacije v okencu “posebne zahteve” pripišite: “Plačilo s turističnim bonom”.
 • Za dokončno potrditev rezervacije vpišete še podatke o vaši kreditni kartici. Kot garancijo za prihod bomo iz vaše kartice bremenili 30% vrednosti celotne rezervacije.
 • Po zaključku bivanja vam z bančnim nakazilom ali povračilom na kartico povrnemo vrednost predplačila, v kolikor je le-to višje od zneska koriščenja turističnih bonov.
 • V primeru odpovedi ali ne-prihoda postopamo v skladu s pogoji odpovedi.
  Ob prihodu je potrebno predložiti osebne dokumente vseh oseb, ki bodo bivale v izbrani nastanitveni enoti.
 • Izjave za koriščenje bona (Priloga 1) ni potrebno prinesti s seboj, prejmete in izpolnite jih na recepciji.
 • V kolikor turistični bon koristi mladoletna oseba brez spremstva staršev ali skrbnikov je potrebno, da s seboj prinese izpolnjeno in podpisano izjavo (Priloga 2).
 • V kolikor ima oseba prenesen turistični bon s strani tretje osebe je potrebno, da se s seboj prinese izpolnjeno in podpisano izjavo (Priloga 3). Tak bon je mogoče prenesti in koristiti samo enkrat. Če je upravičenec bon že delno koristil, bona v preostali vrednosti ni mogoče prenesti.

Vse podrobne informacije se nahajajo na spletni strani FURS-a.

Za morebitna dodatna vprašanja glede koriščenja turističnih bonov pri nas smo vam na voljo na +386 41 658 258 in info@forgottengarden.net.

Preverite razpoložljivost apartmajev in sob

Izpolnite obrazec in preverite proste kapacitete v vašem želenem terminu. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času. Veselimo se vašega obiska.

Pošljite povpraševanje

  Število odraslih
  Število otrok
  Datum prihoda
  Datum odhoda


   

   
   

  Zdravje in varnost sta na prvem mestu. Preberite naše Covid-19 ukrepe.