Izbrani izdelki lokalnih pridelovalcev

Majhna trgovina v recepciji Forgotten Garden s tipičnimi lokalnimi visokokavostnimi domačimi proizvodi.

Oljčno olje

Oljčno olje, ki je znano po svojem bogatem okusu, predstavlja nepogrešljiv element mediteranske kuhinje.

Ekološko tekoče zlato pridelano z ljubeznijo

Na voljo je ekstra deviško oljčno olje višje kakovosti pridelano s predanostjo in znanjem. Zaradi spoštovanja do našega življenjskega okolja je oljčno olje pridobljeno neposredno iz oljk zgolj z mehanskimi postopki. Izbirate lahko med blagovno znamko Zaro, ki ga odlikuje izrazit vonj z rahlo noto po zeliščih in sadežni grekosti ali Steras, za katerega je značilna sadežna aroma in harmonična grenkoba.

Piranska sol

Piranska sol je pridelana po potrjenem tradicionalnem postopku, po izročilu starem skoraj 700 let in zgolj s tradicionalnimi orodji.

Sol je morje, ki ni moglo nazaj na nebo.

Na policah najdete blagovni znamki Piranske soline in Barbasol. Solni cvet Piranski solin je najdragocenejši pridelek krajinskega parka Sečoveljske soline. Ima posebej izrazit okus in vonj. Pobran je v tankem sloju na površini solnih bazenov. Barba sol vsebuje najkvalitetnejše primesi mletih zelišč, sol Piranskih solin in druge sestavine lokalne pridelave. Nerafiniriana in nejodirana sol je izdelana ročno in kot butični izdelek danes najde svoje mesto v kuhinjah gurmanov, gostincev in vinarjev. Pri nas lahko zbirate med soljo z okusom agrumov, suhega paradižnika, chili ali bbq.

Primorska vina

Avtohtona žlahtna kapljica, ki dvigne razpoloženje in ob zmernem in pravilnem uživanju razkrije svojo lepoto.

Samo najboljše iz naših vinogradov

Tri vinske kleti bogatijo našo trgovino s svojo aromatičnostjo vonjev in okusov. Ekološki vinograd Steras je posajen pretežno na terasah bližje soncu, da razvije pravi karakter, ki prebudi čute in vas popelje na pot prepoznavanja različnih okusov. Za vse okuse in še tako zahtevne brbončice so na voljo malvazija, refošk in rose.
Moderno kletarjenje vin Klenart temelji na tradiciji tipiziranja različnih vinogradniških parcel v stalni povezanosti z lesenimi sodi in stopnjami zorenja ter spreminja danosti letnikov. Na naših policah najdete njihovo božansko penino, malvazijo, refošk in rose.
Vina Zaro so produkt vinskih trt, ki rastejo na odličnih legah izolskega zaledja. S spoštovanjem do naravnih danosti in tradicije, družina Zaro z integrirano predelavo ustvarja vina z značajem, ki zadovoljijo največje poznavalce. Izbirate lahko med malvazijo, refoškom in rosejem.

Izdelke istrske kulinarike lahko v naši recepciji kupite kot darilo in tako presenetite vaše najdražje.