Vse se je začelo leta 1990...

Mama Boža

Naša zgodba se začenja pred tridesetimi leti, ko je mama Boža prevzela v upravljanje turistični objekt Maygut, ki je do tedaj služil kot počitniški dom podjetju Agrostroj. Pred tem je mama Boža vrsto let delala kot vodja recepcije v Marini Koper in Marini Portorož.

Apartmaji Maygut

Mama Boža, znana po svoji delavnosti, naprednemu razmišljanju in poznavanju tujih jezikov je v turistični objekt Maygut takoj vdahnila življenje. S svojim osebnostnim pristopom je privabljala domače in tuje goste.

Forgotten-Garden-Portoroz_o-nas_Maygut

Damjana in Mitja

Kmalu zatem sta se s celovitimi fizioterapevtskimi storitvami in wellnessom pridružila sin Mitja in njegova žena Damjana. Objekt Maygut je tako postal še privlačnejši. Po določenem času se je Mitji in Damjani ponudila nova priložnost v hotelu, kjer sta uspešno začela pisati svojo zgodbo.

Grega

Leta so minevala in prišel je čas za spremembe, ki so klicale po mladi energiji. Priložnost po upravljanju objekta Maygut se je ponudila najstarejšemu sinu Gregi. Pisalo se je leto 2011, Grega je takrat štel 23 let. Maygut je sprva malenkost posodobil, vpeljal zajtrke za goste ter ga začel aktivneje tržiti na prodajnih platformah.

Prenova

V obdobju od 2015 do 2018 je turistični objekt doživel drastično spremembo. Apartmaji in sobe so se popolnoma prenovile, objekt pa se je preimenoval v Forgotten Garden. V tem obdobju se je blagovni znamki Forgotten Garden priključila še vila.

Forgotten Garden

Danes je v podjetju, ki upravlja z blagovno znamko Forgotten Garden v sezoni aktivnih 7 stalnih članov ekipe, med njimi tudi Gregina sestra Urša, vnukinja mame Bože. Zgodba se nadaljuje in vsako leto izboljšuje v želji po pričaranju nepozabnih doživetij vsem novim in stalnim gostom.