V Forgotten Garden smo pripravili pakete in posebno ponudbo, s katero želimo uresničiti željo vsem, ki nas obiščejo s posebnim namenom. Ko sončni žarki niso več premočni in se gneča na Portoroških in Piranskih ulicah zmanjša, takrat je čas in priložnost za tiste, ki si želite doživeti nekaj več in svoj dopust obarvati s številnimi aktivnostmi, ki jih ponujamo.

Tridnevna doživetja v Portorožu

Posebna ponudba vključuje aktivnosti za pare, družine ali prijatelje. Izbirate lahko med paketoma obogatenima s kulturo in zgodovino ali nepozabnim ekskluzivnim paketom, ki je namenjen vsem gurmanskim navdušencem, ki radi zajemate življenje z veliko žlico. Prepustite se udobju Forgotten Garden apartmajev ali uživajte v čaru zasebne Forgotten Garden vile z elegantnim dizajnom in pogledom na morje. Obe nastanitveni enoti se ponašata z osrednjo lokacijo, privatnim parkiriščem in čudovitim parkom.

2 nočitvi za 2 odrasla in 2 otroka v apartmaju z dvema spalnicama

 

Cena: 300,00 EUR

Ustvarite nepozabne spomine z vašo družino. Preživite aktivni oddih v apartmajih sredi mesta, podajte se na pot odkrivanja skritega zaklada, obiščite enega od piranskih muzejev ter se posladkajte z domačimi torticami v Mestni Kavarni Piran.
 
 
 

2 nočitvi za 2 osebi v studio apartmaju z balkonom 

  

Cena: 240,00 EUR

Pričarajta si posebne trenutke in se prepustita doživetjem, ki bodo napolnila vajino srce. Uživajta v udobju naših nastanitev, zapeljita se v Piran s kolesom, obiščita enega od muzejev in se posladkajta z domačimi torticami v Mestni Kavarni Piran.

 

 

2 nočitvi za 4 osebe v zasebni vili s pogledom na morje

  

Cena: 1.700,00 EUR

Prepustite se razvajanju z ekskluzivnim paketom, ki je namenjen tistim, ki radi zajemate življenje z veliko žlico. Privoščite si bivanje v privatni vili s pogledom na morje in jutranjo dostavo zajtrka, uživajte v gurmanski izkušnji z osebnim chefom, ki bo poskrbel za razvajanje vaših brbončic, okušajte vrhunska vina v eni od lokalnih vinskih kleteh ter sproščajte svoje čute v pravljičnemu svetu savn.

Paket dobrodošlice

Načrtujte vnaprej in presenetite svoje najdražje s popolno dobrodošlico ob prihodu.

Hrana & pijača

Okušajte lokalne dobrote ob spremljavi žlahtne kapljice, degustirajte olivno olje ali nam prepustite, da za vas napolnimo hladilnik pred vašim prihodom.

Kozmetika

Razvajajte se s premium kozmetično linijo.

Otroški kotiček

Izbirajte med otroškimi pripomočki in se pri nas počutite kot doma.

Otroška posteljnina

Privoščite svojim otrokom set posteljnine na katerem se nahaja njegov najljubši risani junak.

Posebne želje

Sporočite nam, če imate dodatne želje ali ideje.

Želite obdariti vaše najbližje z darilnim bonom?

Oddajte naročilo za nakup bona, ki ga prejmete v elektronski obliki. Če želite, da vam darilni bom pošljemo po navadni pošti ali ga prevzamete na naši recepciji, nam to sporočite v komentarju ob zaključku naročila.

Darilni bon vam lahko pošljemo tudi po pošti. Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo z navodili v najkrajšem možnem času.