V Forgotten Garden smo pripravili pakete in posebno ponudbo, s katero želimo uresničiti željo vsem, ki nas obiščejo s posebnim namenom. Ko sončni žarki niso več premočni in se gneča na Portoroških in Piranskih ulicah zmanjša, takrat je čas in priložnost za tiste, ki si želite doživeti nekaj več in svoj dopust obarvati s številnimi aktivnostmi, ki jih ponujamo.

Personaliziran oddih

Podarite šopek rož, pustite se razvajati z lokalnimi dobrotami, razveselite svojega otroka z njegovo najljubšo otroško posteljnino oz. izbirajte med spodnjimi personaliziranimi storitvami, ki jih lahko naročite do 3 dni pred prihodom preko posebnega obrazca poslanega po vaši opravljeni rezervaciji.

322 EUR

3 nočitve za 2 osebi v dvoposteljni sobi s teraso že za 256 EUR
S pobegom nedaleč stran in z aktivnim življenjem si lahko ustvarite boljši dan in se mentalno odpočijete ter napolnite z novo energijo. Za vas smo pripravili celovit paket z izposojo standardnih koles, izotonočnimi napitki in zdravo prehrano.

309 EUR

3 nočitve za 2 osebi v dvoposteljni sobi s teraso že za 230 EUR
Pobegnita stran, samo vidva. Uživajta ob najlepšem sončnem zahodu in si privoščita večerjo ob morju. Prisluhnita jutranjemu ptičjemu petju in se razvajajta – samo vidva. Prepustita se romantiki in si privoščita romantični paket.
393 EUR
2 nočitve za 4 člansko družino v apartmaju z dvema spalnicama s teraso že za 295 EUR
Zadovoljna družina je srečna družina! Z našim družinskim paketom bodo nekaj zase našli najmlajši, starši in stari starši. Nekaj aktivnega, poučnega, zabavnega, sproščujočega vas čaka pri nas, zagotovo vam ne bo dolgčas! Posteljnina z motivom Pujse Pepe, Supermanom, Tačkami na patrulji in še več – to je le nekaj, s čimer boste vašim najmlajšim pričarali nasmeh v naših apartmajih.

Paket dobrodošlice

Načrtujte vnaprej in presenetite svoje najdražje s popolno dobrodošlico ob prihodu.

Hrana & pijača

Okušajte lokalne dobrote ob spremljavi žlahtne kapljice, degustirajte olivno olje ali nam prepustite, da za vas napolnimo hladilnik pred vašim prihodom.

Kozmetika

Razvajajte se s premium kozmetično linijo.

Otroški kotiček

Izbirajte med otroškimi pripomočki in se pri nas počutite kot doma.

Otroška posteljnina

Privoščite svojim otrokom set posteljnine na katerem se nahaja njegov najljubši risani junak.

Posebne želje

Sporočite nam, če imate dodatne želje ali ideje.

Želite obdariti vaše najbližje z darilnim bonom?

Oddajte naročilo za nakup bona, ki ga prejmete v elektronski obliki. Če želite, da vam darilni bom pošljemo po navadni pošti ali ga prevzamete na naši recepciji, nam to sporočite v komentarju ob zaključku naročila.

Darilni bon vam lahko pošljemo tudi po pošti. Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo z navodili v najkrajšem možnem času.

     

     

     
     

    Zdravje in varnost sta na prvem mestu. Preberite naše Covid-19 ukrepe.